Tijdens de Mijn Mooiste Versie vrouwencirkels werken we in een ceremoniële setting met het prachtige medicijn van Cacao.

 

 

We starten de ceremonie met een gebed en een gezamenlijke of individuele intentie en drinken we samen het medicijn. De kracht van dit magische drankje is dat het je diep in contact brengt met je innerlijke wereld, het plaats je in het hart waardoor je de diepte van je gevoelens gaat ervaren. Hierdoor ontstaat er ruimte waardoor delen van je onderbewustzijn naar de oppervlakte kunnen komen. 

 

 

De spirit van cacao brengt je precies daar waar je staat in het leven en wat aandacht binnen in jou nodig heeft. Zij zal het licht schijnen daar waar heling voor jou nodig is. Iedereen zal de reis dan ook op een andere manier gaan ervaren.

 

 

De thema van de ceremonie is de rode draad over de manier dat er gereisd zal worden met het medicijn. Door middel van muziek, drum, mantra’s, dans en/of (geleide) meditatie zullen wij jou meenemen op een reis naar binnen. Een intens en mooie reis die je in verbinding brengt met je lichaam, je ziel en de wijsheid die daarin verborgen ligt.

 

 

Samen met andere vrouwen gaan we opzoek naar je schaduwkanten en ook naar de mooiste versie van je zelf. Zodat je beide onderdelen van je zelf kan ontmoeten, ze beter kan leren begrijpen en je de transformatie kan maken die voor jou nodig is. En het allermooiste… je hoeft het niet alleen te doen. We doen het samen in sisterhood. Een dag waarin het vrouw zijn en vrouw voelen centraal staat. 

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden voor mijn nieuwe edities? Schrijf je gelijk in voor mijn mailinglist: