Spiritual
Being

Een 12-weekse online groepsprogramma

Wanneer je voelt dat je meer bent dan slechts je lichaam en in contact wilt komen met jouw innerlijke wezen, is dat het moment waarop je klaar bent om aan jouw mooiste versie te werken. Spiritual Being is een programma dat je naar de kern van je Zijn gaat brengen en je gaat helpen dichter bij jeZelf te komen.

Spiritual
Being.

Wanneer wij zielen incarneren vergeten wij wie we zijn. We ondervinden verschillende uitdagingen die in ons hoogste goed zijn, maar onderweg vergeten we helaas waarom we eigenlijk hier gekomen zijn. We vergeten dat we allemaal verbonden zijn met elkaar en met het Universum en dat we Spiritual Beings zijn.

 

We houden ons onophoudelijk bezig met de buitenwereld, zoeken afleiding in spullen, verdovende middelen, volgen vele cursussen en programma’s, lezen talloze boeken en nemen niet de tijd om al deze nieuwe kennis te integreren. Dit zorgt ervoor dat voordat je het ene boek uit hebt al bent begonnen in het andere.

 

Je voelt je nooit verzadigd en denkt te weten waar je moet zoeken, maar in de kern ben je gewoon verdwaald. Maar lieve jij, alles wat je zoekt en alles wat je nodig hebt, zit al in je. Je bent het alleen vergeten.

Maar waarom dit programma dan wel?

Mijn doel voor dit programma is dat je mij (of die 20 andere programma’s en boeken over spiritualiteit) na afloop niet meer nodig hebt. Je gaat je eigen persoonlijke tools vinden, zodat je kunt intappen op je eigen wijsheid wanneer dat nodig is en altijd je eigen keuzes kunt maken. Mijn wens is dat je soeverein wordt en jezelf loskoppelt van alle energieën die niet van jou afkomstig zijn en/of jou in de weg staan om jouw licht op zijn allergrootst te laten schijnen.

 

Na de cursus zul je merken dat je energie lichter voelt en je stabieler in het leven staat. Je zult betere keuzes kunnen maken, omdat je verbonden bent met je Zelf en zult meer tijd hebben voor de dingen die er echt toe doen. Je leert meer over spiritualiteit en wat het is om een
 Spiritual Being te zijn.

Samen een sterke spirituele
basis neerzetten.

De schatkist met alle tools, wijsheid, kracht, liefde, doelen, dromen en verlangens zitten verborgen in de diepte van onze kern. Maar wat doe je als je niet meer weet hoe je deze schatkist kunt openen? Wat als je niet weet hoe je kunt intappen op deze energie? Waar begin je met je zoektocht? 

 

Spiritual Being is een reis naar je innerlijke wereld. Het begint bij de basis. Onze energie. Je eigen energie. Hoe werkt je eigen energie? Leren hoe je met jouw eigen energie omgaat, is een van de belangrijkste leerprocessen die er zijn. Weten hoe je energie werkt, zal ruimte vrij maken voor alles wat jij nodig hebt. Je zult minder snel getriggerd worden door energieën van buitenaf, waardoor je meer energie gaat overhouden voor de dingen die er wel toe doen. De dingen waar je hart naar verlangt.

Wat zijn je dromen? Je verlangens? Wat wil je? Wat verlangt je ziel naar? Wie is de mooiste versie van jezelf? We gaan opzoek naar deze prachtige versie van jezelf. We gaan haar beetje bij beetje beter leren kennen. Wie is zij? Waar houdt ze van? Wat vult haar hart? Alle antwoorden zitten al in je. We zullen samen gaan graven. Herinneren, want je weet alles al. De weg naar het Zelf is een weg vol emoties, herinneringen, loslaten, moed, compassie en liefde.

 

Spiritual Being zal je de handvaten aanreiken die nodig zijn voor een sterke spirituele basis. Je zult merken dat wanneer jouw spirituele fundering sterk is er niks is wat je tegen kan houden om de persoon te worden die je in de kern bent. Dit programma zal je helpen om een stabiele basis voor jezelf te creëren. De handvaten zijn er al, je hoeft ze alleen nog maar te grijpen.

Dit is wat wij gaan doen.

Gedurende 12 weken gaan we een sterke spirituele fundering bouwen.

Hiervoor duiken we in de volgende onderwerpen:

˓ je unieke energie leren kennen en begrijpen;

˓ het zuiveren van energie uit eigen kracht – zowel je (licht)lichaam als fysieke ruimtes; 

˓ je energie en lichtlichaam leren beschermen;

˓ leren hoe je je schaduwen naar het licht kan brengen;

˓ je dharma (purpose) en wat je hier op aarde te doen hebt;

˓ De geheimen van manifestatie (nieuw)

˓ jouw mooiste versie leren kennen – je Hogere Zelf channelen;

˓ in contact komen met je gidsen en animal spirits;

˓ spirituele manier van zelf-reflectie;

˓ de kracht van vergeving en gebed;

˓ soevereiniteit: waarom je dit moet willen!

Dit kun je verwachten.

Spiritual Being

˓ 12 weken lang iedere week een online groepssessie van 60 – 90 minuten

 

˓ 8 life online teachings vol met alle info die je nodig hebt om een sterke spirituele basis voor jezelf te bouwen en waarin je coaching en support krijgt op al je vragen

 

˓ 4 online sharing circles waar we samen komen om te delen, te leren en elkaar te inspireren. Zie het als een online vrouwencirkel!

 

˓ 2 gastsprekers over het onderwerp energie en de kracht van gebed

 

˓ Een private soulsister community. Een plek waar we met elkaar kunnen verbinden en waar je gedurende 8 weken binnen 48 uur antwoord krijgt op al je vragen

 

˓ Wekelijkse tools, opdrachten en worksheets om al je learnings direct te implementeren en actie te ondernemen in de richting van de allermooiste versie van jeZelf

 

˓ Groei in jouw ontwikkeling (zowel spiritueel als op persoonlijk vlak), je stabieler voelen in je leven, inzichten krijgen in je dharma, een avontuur aangaan met vrouwen die net als jij geloven dat we meer dan alleen ons lichaam zijn, kunnen leunen op de support van andere vrouwen

Spiritual Being+

˓ Alles van Spiritual Being

 

˓ 3  individuele sessies van 50 minuten die je op elke moment kunt inzetten tijdens of binnen een maand na afloop van het programma 

˓ Na afloop van iedere coachingsessie ontvang je per mail een samenvatting van de sessie

 

˓ 1 sessie regressietherapie van 90 minuten t.w.v. €200,-

 

BONUS
GRATIS Mini Retreat Spiritual Being t.w.v. €108,-

*De Mini Retreat is een offline event. 

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor jouw als…

˓ je 2022 een jaar van grote transformatie wilt maken;

˓ je aan je spirituele reis wilt beginnen, maar niet weet hoe; 

˓ je verder in je spiritualiteit bent, maar een goede spirituele fundering mist;

˓ je spirituele gaven wilt ontwikkelen maar niet weet hoe of wat;

˓ je diepere lagen in jezelf wilt verkennen;

˓ je nieuwsgierig bent en deel uit wilt maken van een community met like minded souls; 

˓ je verlangt naar een diepere verbinding met jeZelf en meer vervulling in het leven;

˓ je wilt leren over de kracht van gebed, vergeving en bescherming;

˓ je richting wilt krijgen in je dharma;

˓ je bewust wilt leren creëren en kiezen voor jezelf

De investering &
additionele informatie.

SOUL INVESTMENT 

Spiritual Being

€899,- incl. btw

SOUL INVESTMENT

Spiritual Being+

€1199,- incl. btw

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je binnen 48 uur een e-mail met de bevestiging van je deelname. Vergeet niet in je spam te kijken! Mocht je deze niet ontvangen hebben, stuur dan een e-mail naar info@mijnmooisteversie.nl of laat een berichtje achter op Instagram.

Details Online Live Sessies

***Binnenkort nieuwe datum***

Alle online live sessies vinden plaats op een woensdag en worden via Zoom gehouden. Je ontvangt het linkje een dag van te voren per e-mail. Ook zul je de dag na de sessie een opname ontvangen.

 

Deze 'Spiritual Beings' gingen je voor.

Thirza Luckhardt

Reizende Ziel

Paola spreekt tijdens de lessen vanuit haar hart en ziel. Het gekke aan de informatie is dat het vaak als een soort herinnering voelt. Toch is het allemaal echt nieuwe informatie, die je zelf mag leren belichamen. Ik heb de afgelopen 6 weken genoten van de cursus en erg veel geleerd. Ook ben ik een paar keer goed getriggerd, dit was nodig om de laatste restjes die heling nodig hadden op te ruimen. Ik zou het iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen deze cursus aanraden. Veel van de informatie heb ik eigen kunnen maken en gebruik ik nu in mijn eigen cacao ceremonies en teachings. Als je nu nog twijfelt, luister dan eens naar je hart.

Nele Cartuyvels

Lieve Paola, je hebt magie gebracht in mijn leven en ik ben je zo ongelofelijk dankbaar hiervoor. De inhoud van jouw cursus is me zoveel waard. Al vanaf week 1 stond ik met ongeloof te kijken naar wat ik mocht ontvangen. Ieder werkboek is werkelijk een diamant. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar. Jouw cursus heeft me zachtheid gebracht, het heeft mijn hart gevuld en opgeladen. Ik ben zo blij dat ik mag geloven dat ik begeleid wordt door mijn gidsen, dat ik hulp mag vragen aan het Hogere en dat ik mag verbinden met mijn hart. Ik ben zo blij dat ik nu weet hoe ik mijn chakra’s kan reinigen en opladen, dat ik weet hoe belangrijk het is om te aarden en om schaduwwerk te doen. Ik doe mijn oefeningen iedere dag en ik voel de magie in mijn leven opborrelen. Ik zie hoe de synchroniciteiten zich steeds vaker aandienen en me aan het lachen brengen als ik er weer eentje tegenkom. Dankjewel lieve Paola voor je prachtige teachings en je prachtige werk. 

Veelgestelde vragen.

Het programma Spiritual Being kan je juist helpen in het ontdekken van wie en wat je bent. Je zult na afloop van het programma voelen en weten dat we allemaal spirituele wezens zijn en dat je dit enkel en alleen tijdelijk vergeten was. De online sessies worden in jip en janneke taal uitgelegd zodat je na de les met gemak door de oefeningen en opdrachten heen kan bewegen. Ook zal je toegang tot een groepsapp hebben waar je 24/7 terecht kan met al je vragen.

Elke week leid ik een live groepscall van 60 tot 90 minuten waarin je na de afloop van het officiële gedeelte al je vragen en uitdagingen kunt voorleggen voor coaching en feedback. Dit is bedoeld als extra support voor jullie proces binnen het programma. Wil je naast deze groepscontainer ook 1:1 met mij specifiek aan jouw doelen, dromen en spiritualiteit werken? Dan is de Spiritual Being+ traject perfect voor je. Daarin kunnen we super gericht aan de slag. 

We starten in januari, zodat jij van 2022 een jaar van diepe transformatie gaat maken!

Dat is €899,- incl. btw. 

Ja, betalen in termijnen in mogelijk. Voor zowel Spiritual Being als Spiritual Being+ pakket is het mogelijk om in 3 termijnen te betalen. Dat komt neer op €299,- incl. btw. per termijn voor de normale pakket en €399 voor de +pakket. Als jij voor dat laatste kiest, gaat deze investering zich minstens x 10 uitbetalen. Stuur een e-mail naar info@mijnmooisteversie.nl of een DM op Instagram als je in termijnen wilt betalen.  

Dan is dat geen probleem. Alle online sessies worden opgenomen en kun je op een later moment terug kijken. Je hoeft dus niets te missen.

Zeker. Investeringen zoals deze programma kun je makkelijk aftrekken. Je doet mee met deze programma om jezelf nog verder te ontwikkelen wat zich uiteindelijk ook in je bedrijf zal uitbetalen. 

De Mini Retreat is de bonus onderdeel van het programma. Zie het als een cadeautje van mij naar jou. Het bied jou de mogelijkheid om mij persoonlijk te leren kennen en met de andere vrouwen van het programma te verbinden. Het zal een prachtige dag worden waar je dichter bij de nieuwe en mooiste versie van jezelf gaat komen. Deze dag zal ook zorgen dat je met de juiste energie het programma ingaat. 

Het +pakket is gemaakt voor de Spiritual Beings onder ons die op zoek zijn naar meer verdieping in hun leven en daarbij extra hulp nodig hebben. De Past Life Regression Therapy sessie, dat deel uitmaakt van het +pakket is een fantastische tool om dieper te duiken in wat er in je onderbewuste aanwezig is en kan je heel goed ondersteuning bieden in je purificatie proces tijdens deze cursus. Het +pakker kan je ook zeer goed helpen wanneer je (nog) niet zelfstandig en/of autonoom genoeg bent en het fijn vindt om extra 1:1 coaching te ontvangen. We zullen je begeleiden in de processen waar je erdoorheen gaat  en verdieping brengen waar nodig.

Ja, laat ons via de mail weten als je van deze dienst gebruik wilt maken. De investering van één losse sessie van 50 minuten is €50,- excl. BTW. Dit is een speciale prijs voor deelnemers van dit programma.

Ja, de investering van een sessie regressie therapie van 1,5 a 2 uur is €200,- incl. BTW. Neem contact met ons op via de mail om een sessie in te plannen.