"The womb is not a place to store fear and pain; the womb is a place to create and give birth to life." - The Rite of the Womb

*De oefeningen en healing technieken die wij tijdens de Sacred Circle gebruiken komen niet uit boeken en/of het internet, maar uit onze sjamanistische reizen in de onderwereld en het werken met de Heilige Planten. Dat betekent dat we met oeroude technieken werken die zeer uniek en transformatief zijn.

De womb, onze baarmoeder, is het meest heilige deel van ons lichaam. Het is zo veel meer dan alleen de fysieke ruimte waar baby’s groeien. Toch weten we er niet zoveel over – wat eigenlijk best vreemd is gezien het feit dat het de plek is die nieuw leven mogelijk maakt, niet alleen op fysiek niveau, maar ook op energetisch niveau. Over dat laatste gaat de Sacred Womb Healing Circle.

 

De womb is van oorsprong een plek van creatie en leven. Tegelijkertijd is het ook een plek waar vrouwen hun pijnen, angsten en trauma’s opgeslagen hebben. Door deze plek aandacht te geven en healing (door middel van technieken die we op de dag van de Sacred Circle zullen gebruiken) kunnen we deze energieën herstellen en de weg weer vrijmaken voor levensenergie, creative energie, seksuele energie, kracht, wijsheid, en nog veel meer.

 

Hier ontstaan de meest originele ideeën en projecten en vinden we de sturing voor ons leven. Een baarmoeder die zuiver is, weet hoe ze deze pure energie moet laten vloeien en zal voor een leven in overvloed zorgen. Het is tijd om met haar te verbinden en te luisteren naar wat ze te vertellen heeft.

 

Als vrouwen niet in contact zijn met hun womb dan uit zich dit op allerlei soorten manieren, bijvoorbeeld je relatie loopt niet lekker, je bent de hele tijd gestresst, je voelt je niet verbonden met jezelf, je bent constant bezig met anderen…

De Sacred Womb Healing Circle staat in het teken van verbinding, met elkaar met jezelf en met je baarmoeder. Het doel is samen helen in een veilige omgeving met vrouwen onder elkaar. Wanneer een groep vrouwen met elkaar verbindt ontstaat er iets moois en magisch. Er is geen ruimte meer voor concurrentie, maar puur liefde, steun en eenheid.

 

Wil je meer verbinding tussen je lichaam, emotie en bewustzijn?

Wil je meer weten over de (kosmische) baarmoeder en hoe je haar kan activeren?


Wil je meer in verbinding staan met je vrouwelijke, seksuele en creatieve energie?


 Wil je leren over hoe je (nog meer) kunt handelen vanuit je intuïtie?

Heb je behoefte aan verbinding met andere vrouwen?

"Wat een fijne plek en mooie mensen! In de vrouwencirkel voelde ik me zo veilig en verbonden dat ik dingen durfde te delen die ik nog nooit hardop had gezegd. Dat kunnen uiten, maar ook het luisteren naar de andere vrouwen is zo waardevol... De hele dag was gevuld met liefde, kracht en magie, maar ook gewoon plezier! Mag dit iedere week?"

- Jet

Dit kun je allemaal verwachten:

SACRED CACAO & ROSE CEREMONIE

VISUALISATIE, ACTIVATIE EN MEDITATIE

WOMB HEALING TECHNIEKEN

OEFENINGEN EN SCHIJFOPDRACHTEN

MOVEMENT MEDICINE

VERBINDEN MET ANDERE VROUWEN

FIJNE PLEK IN DE NATUUR

BIOLOGISCH ETEN

 

Voel je meteen een YES bij de Sacred Womb Healing Circle? Bevestig jouw deelname door een ticket te kopen via onderstaande linkjes.

Zaterdag | 4 juni 2022 |

Sacred Womb Healing Circle |
10:00 - 17:00 uur | € 89,00:
Locatie: Steenbergen NB

Zaterdag | 2 juli 2022 |

Sacred Womb Healing Circle |
10:00 - 17:00 uur | € 89,00 |
Locatie: Steenbergen

Zaterdag | 6 augustus 2022 |

Sacred Womb Healing Circle |
10:00 - 17:00 uur | € 89,00 |
Locatie: Steenbergen